Menu

BALANCEREN

BALANCEREN

Trilt je stuur of heb je last van trillingen in het interieur van je auto? Grote kans dat wij dit snel kunnen verhelpen door het balanceren van jouw wielen.

Het balanceren is één van onze speerpunten. Wij helpen je zo om alle trillingen te verhelpen en ook om trillingen te voorkomen. Wij werken hiervoor met de beste apparatuur. Wij gebruiken hiervoor een Hunter balanceermachine. Dit diagnoseapparaat meet de onbalans. Die onbalans corrigeren wij, zodat de wielen weer uitstekend gebalanceerd zijn. En jij weer veiliger en met meer rijcomfort de weg op kunt. Wist je trouwens dat je met uitgebalanceerde wielen ook onnodige slijtage kunt voorkomen?

Ga uitstekend uitgebalanceerd de weg op!

 

ROAD FORCE BALANCEREN

Alles al geprobeerd, maar blijf je last houden van trillingen in je stuur of van trillingen bij een bepaalde snelheid? Misschien heb je je auto al laten balanceren of heb je zelfs nieuwe banden aangeschaft. Maak dan een afspraak voor Road Force Balanceren.

Onze geavanceerde Hunter GSP9700 Road Force Touch machine meet ook de krachtvariatie in de band en kan deze zo nodig corrigeren. Hiermee gaan we een stap verder dan alleen balanceren. De machine is zo nauwkeurig dat dat de kleinste afwijking gesignaleerd wordt.

In bijna alle gevallen lossen wij het probleem voor jou op!

Maak meteen een afspraak