Menu

ROAD FORCE BALANCEREN

ROAD FORCE BALANCEREN

 

 

Bij Autobandenhal.nl begrijpen we dat trillingen in het stuur of bij bepaalde snelheden erg vervelend kunnen zijn. We weten dat je waarschijnlijk al verschillende stappen hebt ondernomen, zoals het laten balanceren van je wielen of het aanschaffen van nieuwe banden, maar de trillingen blijven aanhouden. In dat geval bieden we de perfecte oplossing: Road Force Balanceren.

 

 

Onze geavanceerde Hunter GSP9700 Road Force Touch machine gaat verder dan traditioneel balanceren. Naast het meten van onbalans in de wielen, kan deze machine ook de krachtvariatie in de band meten en indien nodig corrigeren. Dit maakt het mogelijk om zelfs de kleinste afwijkingen te detecteren en aan te pakken.

 

 

Met Road Force Balanceren gaan we dus een stap verder om de bron van de trillingen te vinden en te verhelpen. Het kan namelijk voorkomen dat de trillingen niet alleen worden veroorzaakt door onbalans in de wielen, maar ook door andere factoren zoals variatie in de stijfheid van de banden. Onze machine analyseert deze krachtvariatie en kan deze indien nodig corrigeren, waardoor een veel gladdere en comfortabelere rit wordt gegarandeerd.

 

 

Onze gespecialiseerde technici zijn goed getraind in het gebruik van de Hunter GSP9700 Road Force Touch machine en zullen ervoor zorgen dat jouw wielen en banden tot in de perfectie worden gebalanceerd. Ze zullen zorgvuldig de metingen uitvoeren en eventuele correcties aanbrengen om de trillingen te verminderen of zelfs volledig te elimineren.

 

 

Dus als je nog steeds last hebt van trillingen in je stuur of bij bepaalde snelheden, zelfs na het balanceren van je wielen of het vervangen van je banden, maak dan een afspraak voor Road Force Balanceren bij Autobandenhal.nl. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je weer kunt genieten van een soepele en comfortabele rijervaring. Neem contact met ons op en laat onze expertise en geavanceerde technologie de trillingen in jouw auto aanpakken.

 

Klik hier om een afspraak te maken!