Menu

Autobandenhal

De nieuwste modellen van gmp wheels bij autobandenhal.nl

GMP Italia blijft innoveren, en voor 2024 hebben ze vier gloednieuwe modellen velgen ontwikkeld die van uitstekende A-kwaliteit zijn en zijn voorzien van een TÜV keuring. Dit is geweldig nieuws voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige velgen die voldoen aan strenge normen voor veiligheid en prestaties.

Laten we beginnen met de GMP Fender, een velg die speciaal is ontworpen voor BMW-modellen. Deze velgen zijn verkrijgbaar in maten variërend van 19 tot 22 inch, en komen in drie verschillende kleuropties. Bovendien zijn ze beschikbaar als breedset, waardoor eigenaren nog meer flexibiliteit hebben bij het personaliseren van hun voertuig.

 

                        

 

Voor eigenaren van de nieuwste Porsche-modellen introduceert GMP Italia de GMP Furiosa, beschikbaar in maten variërend van 20 tot 22 inch. Net als de Fender, zijn deze velgen verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en bieden ze de mogelijkheid voor breedsets. Bovendien kunnen eigenaren de originele Porsche naafdoppen overzetten naar deze velgen, wat zorgt voor een naadloze integratie met hun voertuig.

 

Voor Volkswagen/Audi-rijders heeft GMP Italia de GMP Cartesio velgen ontwikkeld, speciaal afgestemd op deze merken. Beschikbaar in maten variërend van 18 tot 20 inch en in twee verschillende kleuren, bieden deze velgen een stijlvolle en hoogwaardige optie voor deze automerken.

 

En tot slot, de GMP Energia velgen, die specifiek zijn ontworpen voor Tesla-voertuigen. Deze velgen, verkrijgbaar in twee kleuropties en maten variërend van 19 tot 22 inch, zijn voorzien van een speciaal aerodynamisch design dat zorgt voor een lagere luchtweerstand en een gunstiger brandstofverbruik, wat perfect aansluit bij de toewijding van Tesla aan innovatie en efficiëntie.

Bij autobandenhal.nl zijn we verheugd om deze nieuwe velgenmodellen aan te bieden aan onze klanten. Met ons brede assortiment aan hoogwaardige producten streven we ernaar om de beste opties te bieden voor elke autoliefhebber.

 

 


Bron: Autobandenhal.nl