Menu

Autobandenhal

NIEUW: STREET+ PAGID RACING - HOOGWAARDIGE REMBLOKKEN

NIEUW: STREET+ DOOR PAGID RACING - HOOGWAARDIGE REMBLOKKEN GEHOMOLOGEERD VOOR GEBRUIK OP DE WEG

De recent ontwikkelde remblokken voor weggebruik combineren de expertise van meer dan drie decennia in de motorsport. De STREET+ remblokken van PAGID Racing voldoen aan wereldwijde normen voor gebruik op de weg en milieubescherming, terwijl ze tegelijkertijd maximale prestaties en veiligheid op topniveau bieden. Voor de productie van het wrijvingsmateriaal wordt een samenstelling zonder koper* gebruikt.

 

PAGID Racing introduceert een hoogwaardig remblok voor straatvoertuigen met zijn STREET+ by PAGID Racing-product. Voor de ontwikkeling kon de remmen specialist putten uit jarenlange ervaring in de motorsport. Het resultaat is een remblok zonder koper* dat is goedgekeurd voor gebruik op de weg en de hoogste prestaties en veiligheid biedt. De nieuwe STREET+ door PAGID Racing remblokken zijn beschikbaar voor een breed scala aan straatvoertuigen en kunnen direct worden besteld via het PAGID Racing dealernetwerk.

STREET+ door PAGID Racing draagt het motorsport-DNA van PAGID Racing in zich, omdat de remblokken voor weggebruik uitmuntende prestaties leveren. De nieuwe producten bieden onder andere een uitstekend rempedaalgevoel dat vergelijkbaar is met dat in de motorsport, consistente prestaties, zelfs bij hogere temperaturen, en een hoge mate van weerstand tegen fading. Extra voordelen zijn geluiddempende plaatjes en een laag niveau van remstofontwikkeling tijdens het remmen. Tijdens het ontwikkelingsproces heeft PAGID Racing speciale aandacht besteed aan de samenstelling zonder koper* van het wrijvingsmateriaal.

Het overbrengen van motorsporttechnologie naar de openbare weg vereiste vanzelfsprekend ook maximale veiligheid. Daarom wordt het innovatieve mechanische retentiesysteem dat in de motorsport wordt gebruikt, ook toegepast op de STREET+ door PAGID Racing remblokken. Een ruw oppervlak op het wrijvingsmateriaal zorgt voor optimale hechting met de achterplaat, zelfs onder de zwaarste belasting.

Jürgen Voigt, Senior Sales Manager OE Motorsport: "Met STREET+ door PAGID Racing lanceren we een product dat een nieuwe mijlpaal markeert in de geschiedenis van PAGID Racing. De remblokken zonder koper*, goedgekeurd voor gebruik op de weg, bieden maximale prestaties en veiligheid op topniveau. We zijn verheugd dat STREET+ door PAGID Racing vanaf nu ons productportfolio aanvult."

Xabier Ugarte, Chief Engineer PAGID Racing: "Bij de ontwikkeling van STREET+ door PAGID Racing konden we gebruikmaken van onze uitgebreide knowhow uit de motorsport. Het creëren van een hoogwaardig product dat voldoet aan de wereldwijde eisen van volledig verschillende markten was een bijzondere uitdaging. Dit hebben we bereikt met de STREET+ door PAGID Racing remblokken.

bevat minder dan 0,5 procent koper per gewicht.

 


Bron: Autobandenhal