Menu

Autobandenhal

Vernieuwde website + webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vernieuwde Website

Met trots lanceren wij onze compleet nieuwe website. In samenwerking met Qweon zijn wij in de afgelopen weken  druk bezig geweest met ontwikkelen en het bouwen van onze nieuwe website.  Wij hopen dat de website een goed beeld geeft van onze gespecialiseerde diensten.

 

Nieuwe webshop!

Veel van onze klanten komen graag bij ons in de showroom voor persoonlijk advies over banden/velgen en accessoires. Daarnaast zien we een stijgende behoefte om online te kunnen bestellen bij een deskundige en betrouwbare zaak. Daarom hebben we een nieuwe gebruiksvriendelijke website met een webshop gemaakt.

De zoekfunctie is enorm verbeterd, waardoor je op zoekwoord heel gemakkelijk de producten vindt. Zoek je een nieuwe set velgen, banden, tmps sensoren, centreerringen of verlagingsset? Het kan allemaal.

Per band/velg kun je de gewenste bandenmaat, seizoen en bandenmerk selecteren. Je kunt ook via je kenteken velgen zoeken, zodat je meteen te zien krijgt wat geschikt is voor jouw auto.

Heb je toch vragen over het product dat je wil bestellen? Dan kun je het contactformulier invullen of even bellen. We helpen je graag verder!

De bandenprijzen die vermeld staan in de webshop zijn inclusief montage, balanceren, Bem-verwijderingsbijdrage en btw.

 

 

 


Bron: Autobandenhal

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten voorhanden.