Menu

GROEN EN DUURZAAM ONDERNEMEN

GROEN EN DUURZAAM ONDERNEMEN

 

Bij Autobandenhal.nl streven we ernaar om een positieve impact op het milieu te hebben. We zijn ons bewust van de milieueffecten van onze activiteiten en nemen verantwoordelijkheid voor duurzame praktijken. Daarom maken we gebruik van verschillende milieuvriendelijke maatregelen om onze impact te minimaliseren.

 

Een voorbeeld hiervan is het gebruik van plantaardige hulpmiddelen in onze werkzaamheden. We streven ernaar om producten te gebruiken die biologisch afbreekbaar zijn, zoals onze remreiniger. Door te kiezen voor biologisch afbreekbare opties verminderen we de schadelijke effecten op het milieu en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

 

 

Daarnaast zorgen we ervoor dat afgeschreven banden op een milieuverantwoorde manier worden afgevoerd. We volgen hierbij de richtlijnen en regels van RecyBEM, het inzamelings- en verwerkingssysteem dat is opgezet door de Vereniging Band en Milieu. RecyBEM organiseert de inzameling en recycling van gebruikte autobanden uit de vervangingsmarkt. Voor elke nieuwe of gebruikte autoband die op de Nederlandse markt komt, zorgen we ervoor dat een oude band wordt ingezameld. Op deze manier voorkomen we dat oude banden in het milieu belanden, verminderen we de behoefte aan nieuwe grondstoffen en minimaliseren we de uitstoot van CO2.

Bij Autobandenhal.nl streven we ernaar om op alle mogelijke manieren een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en zullen voortdurend op zoek gaan naar nieuwe manieren om onze impact te verminderen en het milieu te beschermen.

Samen kunnen we een verschil maken en streven naar een groenere en duurzamere toekomst.